Services I

well-truck

Our Satisfied Clients

We are committed to providing our customers with exceptional service while offering our employees the best training and a working environment in which they can excel. This company focus has been in place for more than a half century. We are committed to providing our customers with exceptional service while offering our employees the best training and a working environment in which they can excel. This company focus has been in place for more than a half century.

Bulding companies

Banks & Financial Institutions face a challenging & dynamic environment with…

Bulding companies

Banks & Financial Institutions face a challenging & dynamic environment with…

Industries We Serve

Awesome Services


Testimonials


Livrarea a avut loc exact în condițiile stabilite prin contract. Fără întârzieri. Utilajul livrat funcționeaza și acum impecabil, a fost o investiție pe măsură. Suntem siguri că vom mai comada de la dumneavoastră în viitorul apropiat.
Claudiu Nistor

Inginer constructor

Am avut un utilaj care s-a defectat pe șantier, chiar în ziua în care trebuia predată lucrarea. Nu am găsit piesele necesare la nici o altă firmă. Am comandat de la dumneavoastră și am primit piesele în regim de urgență, chiar în aceeași zi. Așa am reușit să finalizăm lucrarea la timp. Vă mulțumim pentru operativitate.
Andrei Muresan

Project Manager

Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu firma PKD Grup. Seriozitate și punctualitate germana. Utilaje bune, transport rapid, prețuri super bune, garanție și service. Toate le-am găsit într-un singur loc. Nu pot decât să vă recomand.
Nelu Oltean

Administrator

Industries We Serve

Awesome Services


Do you need one to one call right now?

Post a Comment

×