DESPRE NOI

Despre Noi

Înfiintata in anul 2004 societatea PKD Grup este specializată in comertul cu utilaje si echipamente noi si second hand pentru constructii, lucrari civile si industriale, drumuri si poduri, piese de schimb si accesorii echipamente, consumabile.
Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de:

1. utilaje si echipamente terasiere

buldoexcavatoare, incarcatoare frontale pe pneuri, incarcatoare frontale pe senile, excavatoare pe pneuri, excavatoare pe senile, buldozere pe pneuri, buldozere pe senile, compactoare, vibrocompactoare, autogredere, dumpere, foreze, freze de pamant, statii de beton, statii de sortare si concasare.


2. echipamente de ridicat

macarale, motostivuitoare, transpaleti, nacele tip foarfeca,nacele telescopice 


3. autoutilitare speciale

maturatoare stradale, autospeciale gunoiere, autospeciale transport marfa, semiremoci, remorci.


4. articole conexe constructiilor

pompe de apa, pompe de beton, schele pentru constructii, cofraje, generatoare de curent, motocompresoare

5. piese de schimbbucse, electromotoare, rulmenti, curele, roti dintate, angrenaje, senile metalice, alternatoare, distribuitoare, pompe hidraulice, cilindrii hidraulici, ansamble si subansamble echipamente de constructii , cutite de lama, cutite laterale de lama, accesorii de prindere, dinti de cupa, adaptori dinti de cupa, accesorii prindere dinti de cupa. 

6. anexe
cupe, dinti, freze, graifere, picoane, cuple rapide, lame, pulverizatoare, chingi cu ochiuri la ambele capete, chingi circulare, chingi de ancorat, de tractat, carlige, cuple de legatura, lanturi de ancorare, intinzatoare lant, ocheti.

Am devenit din anul 2011 Unic importator si distribuitor in Romnia al produselor fabricate si livrate de catre Linser Industrie Service Gmbh Germania. De asemenea datorita multor colaborari bune si indelungate cu partenerii externi se poate aduce pe comanda orice tip de utilaj, piesa de schimb sau anexa.

Despre Noi

PKD Grup detine la sediul din Sangeorgiu de Mures, jud. Mures o gama variata de echipamente (peste 70 de utilaje existente permanent pe stoc) care pot fi testate si achizitionate in cel mai scurt timp.

Seriozitatea si profesionalismul sunt calitatile noastre.

×